Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Miracle Consciousness Training

23. juni 2018 kl. 9:00 - 24. juni 2018 kl. 18:00

Er du parat til at åbne op for livets mirakler på årets lyseste dage?

Den amerikanske åndedrætsterapeut Sondra Ray og hendes mand Markus holder seminar i Empowerhouse i København d. 23. og 24. juni 2018.

Kære Venner
På to af årets lyseste dage kommer den amerikanske åndedrætsterapeut Sondra Ray og hendes mand Markus Ray, der er ekspert i "A Course in Miracles" til Empowerhouse i København. Temaet for seminaret er: The Miracle Consciousness Training, et to-dages intensivt seminar med åndedræts-sessioner, undervisning og træning i at lukke op for miraklerne i vores liv med udgangspunkt i Et Kursus i Mirakler og det frigørende åndedræt.
Der er også mulighed for at booke individuelle sessioner med Sondra og Markus i dagene før og efter seminaret.

For jer der ikke kender Sondra og Markus Ray kan vi anbefale at finde informationer på deres hjemmeside; www.sondraray.com, og/eller opsøge nogle af Sondra's mange bøger, som hun har skrevet over de sidste 4 årtier om at finde kærligheden til sig selv og dermed få kærlige relationer i livet.
Der er også mulighed for yderlige information ved at kontakte Vibeke og Anka. Anka har rejst med Sondra og Markus til både Island og Indien. Her kan du også booke en privat session med Sondra og Markus.

Markus afholder et eksklusivt foredrag om ”A Course in Miracles” en af aftenerne op til kurset (tid og sted skal lige fastlægges). Markus har studeret A Course in Miracles (ACIM) hos sin Master Tara Singh gennem 17 år, og sammen med Sondras åndedrætsarbejde er det et vigtigt udgangspunkt for deres spirituelle arbejde. Tid og sted til dette foredrag udsendes snarest muligt.

Mange varme hilsner fra Organisator-gruppen
Tove Jensen, Anka Lalatovic og Vibeke Lubanski

 

2018 Sondra&Markus invitation

Detaljer

Start:
23. juni 2018 kl. 9:00
Slut:
24. juni 2018 kl. 18:00
Hjemmeside:
https://www.sondraray.com/event/miracle-consciousness-training-denmark

Sted

Empowerhouse
Indiakaj 10
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien